☀️ 🍀🍀 Nature for kids is aanwezig op 8 & 9 oktober 2022 om 🍃 HOPE Lounge 🍃 bij het Arsenaal van Namen .
✨ We zullen exclusieve aanbiedingen hebben (nog niet op de site) en de mogelijkheid om ze direct bij onze stand te kopen.
🍂 Kom velen. 🎋
De tentoonstelling HOPE in Namen in 2022
Wanneer? Van 10u tot 18u op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022.
De HOPE-show is terug voor zijn 6e editie in het UNamur Arsenal met 200 projecten om de wereld te veranderen!
Sociale, ecologische, ondernemende of associatieve acties, lokale producenten, mooie makers of zelfs burgermedia, dit zijn zoveel thema's die aan bod komen tijdens dit hoopvolle evenement!?
In een paar woorden…
De HOPE-tentoonstelling heeft tot doel alle burger-, duurzame en geëngageerde projecten in een bepaald gebied samen te brengen.
Het doel is om verbindingen en synergieën te creëren tussen burgers, tussen bestaande projecten en tussen openbare instellingen die zich inzetten voor het algemeen welzijn van de samenleving.
Meer informatie? www.hopeandchange.be
Een interview voorgesteld door What's your Story - Midoricast door The Podcast Factory Org (ASBL-VZW-NPO) voor een reeks podcastcapsules geproduceerd in samenwerking met de HOPE-show: 200 acties om de wereld te veranderen die plaatsvond in het Arsenaal van Namen op 8 en 9 oktober 2022. Dit interview werd afgenomen door Michel Godart die we graag willen bedanken: https://midoricast.simplecast.com/.../partenariat-salon...