Gratis bezorging

Elke bestelling boven de 30€ wordt gratis geleverd in België via een bezorgpartner (DPD of bPost).

Indien u niet wenst te worden bezorgd, staat het u vrij om uw bestelling af te halen op ons hoofdkantoor door de optie "Bestelling afhalen" te selecteren. Opzeggingen worden gedaan, na ontvangst van de e-mail waarin staat dat uw bestelling klaar was, in het afhaalpunt, rue du Clair Val 28 - 5020 Suarlée:

 • Maandag t/m vrijdag na 18.00 uur, op afspraak
 • Zaterdag en zondag de hele dag maar op afspraak.

Afspraken zijn te maken:

 • via e-mail op patrick@natureforkids.be
 • telefonisch op 0486 50 58 11.

Bezorgkosten

De levering van bestellingen onder de 30€ wordt gefactureerd op basis van het gewicht van het pakket, de gewenste levertijd en het land van bestemming:

  • België :
   • < 30 Kg, binnen 1 à 2 werkdagen in huis: € 8,50 met DPD
   • < 10 Kg, binnen 2 à 3 werkdagen in huis: € 7,50 met Bpost
  • Frankrijk, Luxemburg en Nederland : 
   • < 10Kg, in huis binnen 4 à 5 werkdagen: 20€ met Bpost
   • > 10 Kg en < 30 Kg, binnen 3 tot 4 werkdagen in huis: €25 met DPD

Ruilen en retourneren

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om deze op uw kosten te retourneren als deze niet overeenkomt met de informatie op de site.

Op het moment dat de bestelling in onze kantoren is ontvangen, wordt de prijs van uw bestelling teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan. Er kan een vertraging van 10 dagen optreden voor de terugbetaling. De producten moeten in hun originele verpakking en in oorspronkelijke staat worden teruggestuurd.

Om de producten te retourneren, moet u de volgende link volgen: https://natureforkids.shipping-portal.com/rp/

Dan moet u de volgende stappen uitvoeren:

 1. Vul uw postcode in
 2. Vul uw bestelnummer "NFK#1234" in
 3. Selecteer de reden voor uw retourverzoek uit de verstrekte lijst.
 4. Terugbetalingswijze: "hebben" in de vorm van een cadeaubon of actiecode, minus administratieve kosten en logistieke kosten.
 5. Selecteer uw relaispunt
 6. Controleer je samenvatting
 7. Bevestig je retouraanvraag.
 8. Print het label en plak het op de verpakking
 9. Geef het pakket af bij uw postkantoor of relaispunt

Retourprijs: Nature for kids biedt gratis retour* aan .

Tevreden of terugbetaald

Nature for kids® verdedigt duurzame en redelijke consumptie. We willen dus niet dat je producten achterhoudt die je niet consumeert of die niet bij je passen. Op deze manier willen we je maximaal gebruiksgemak bieden.

In lijn met onze zero waste-filosofie biedt Nature for kids® je ons 30 dagen retourbeleid.

U kunt alle op onze site gekochte producten binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden aan ons retourneren, mits de producten compleet zijn (met toebehoren, instructies etc.) en in nieuwe en onbeschadigde staat verkeren. De verpakking mag niet worden geopend en moet doorverkocht kunnen worden.

U moet het retourformulier gebruiken ( zie bijlage 2 ) op onze site in de FAQ-sectie. Neem contact met ons op via patrick@natureforkids.be als u problemen ondervindt. U moet de producten dan gewoon terugsturen naar NATURE FOR KIDS (retouren) , RUE DU CLAIR VAL 28, 5020 SUARLÉE, BELGIË, in hun originele staat (verzegelde verpakking, accessoires, instructies, enz.), vergezeld van het ingevulde retourformulier via uw zorg. De kosten en risico's verbonden aan het retourtransport zijn voor uw rekening.

(*)In geval van retournering in overeenstemming met ons retourbeleid, stuurt Nature for kids® u per e-mail een voucher die gelijk is aan het bedrag van de geretourneerde producten, met aftrek van € 15,00 voor de verwerking van de bestelling en € 15,00 voor logistieke kosten in verband met het retourneren van het pakket, uiterlijk 14 dagen na ontvangst door Nature for kids® van de producten in goede staat. We gebruiken hetzelfde e-mailadres dat u gebruikte bij het plaatsen van uw bestelling. De voucher is 1 jaar geldig op www.natureforkids.be vanaf de datum van terugbetaling.

Elk product dat onvolledig, beschadigd, beschadigd is of waarvan de originele verpakking beschadigd is, wordt niet terugbetaald, geruild of geretourneerd. In overeenstemming met onze zero waste-filosofie willen we inderdaad alle conforme producten weer in de handel brengen en daarbij verspilling (van producten en verpakkingen) vermijden. Uw medewerking wordt op prijs gesteld!

Deze garantie is niet van toepassing:

 1. de geleverde goederen zijn gemaakt volgens de specificaties of duidelijk gepersonaliseerd;
 2. de geleverde goederen niet kunnen worden teruggezonden of zullen waarschijnlijk verslechteren
 3. op goederen die verzegeld worden geleverd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken en die om redenen van hygiëne of gezondheid niet kunnen worden geretourneerd.

Dit retourbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten (zie artikel 16 van de Algemene Verkoopvoorwaarden ("Garantie"), inclusief uw wettelijk herroepingsrecht.